Hoşgeldin 2018 !


HOŞGELDİN 2018 !

Yeni yılın ilk mesai günün den merhaba.
İşte sonun da yeni yıla giriş yaptık. Ne oldu peki kimler hayallerine kavuştu?, kimler zengin oldu ?
Kimler hayatını kaybetti ? kimler şişenin dibine vurdu hiç tanımadığı bi yerde sabahladı. ? 

Evet Gerçekten Yeni yıla Girdik Ne Oldu ?

Yeni yıl kutlama karşıtı değilim aslında farkı da şu şekilde açıklamak gerekirse bizim yaptığımız dini bir kutlama değil sadece yeni bir yıla umutla girmek, eğlenmek morel depolamak olarak açıklayabiliriz. 
Yeni yıla girdik ne oldu ? Yine olmayacak kazalar benim için farkı ise işsiz bir yeni yıla giriş oldu. Kendi isteğimle ayrıldım gerçi ama yinede son dakikalarda yine bir sıkıntı girdi içime. 
Öyle yaa mutlu olmak yeni şeyler dilemek bi anda fazla geldi. Mutsuzluk gelecek kaygısı yapılırmı bu yaaa. 
Neden böyleyiz gerçekten...




2018 de Beklentiler 

 Mutluluk ve karamsarlık doğru orantılı olmalı gerçekten. Yani birşeyi kazandığımızda yaşadığımız sevinç kaybettiğimizde yaşadığımız üzüntü ile eş olmalı. Hayatta herşey insanlar için beyaz ve siyah, gece ile gündüz artı ve eksi Ama biz genel de hep eksilerimizi düşünüp kahırlanmayı tercih ediyoruz.
Başarımızın önündeki tek engelde bu sanırım. 

Evet benim beklentilerim. Yeni bir iş ve tabii ki sağlık sonrasında huzur. Şu haberleri haber olarak alabileceğim ekşın olmayan adamın kadını ya da kadının adamı katetmediği terörün şiddetin savaşın olmadığı bir Dünya.

Kısacası bir yıl daha geride kaldı. herşey yine kaldığı yerden  devam ediyor. Bir yaş daha yaşlandık. Umarım bütün dilekleriniz bu yıl gerçekleşir. 

Sağlık mutlluk ve huzur dileklerimle...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.