Yabancı Dizi Önerileri

Soğuk Günlerde İçinizi Isıtacak dizi Önerileri...

Malum bu sene kış sert geçiyor. Evden dışarı çıkamıyoruz. ( Çalışmadığımız zamanlarda tabii) bu nedenle evde nasıl zaman geçiririm diyenlere, işte size takip ettiğim 5 yabancı dizi önerim.




Sinema,spor,eğlence

Deniz subaylığından atıldıktan sonra Hawaii de kurulan özel bir birliğin başına geçen ve ekibiyle her bölümde farklı bir maceraya atılan kahramanımız Steve McGarrett 'ın heyecan ve aksiyon dolu hikayesini izleyeceğiz. 

Sinema,Spor,Eğlence


Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında değişiklik yapmaya karar verir. 5 yıl boyunca öldü sanılan fakat bir ada da mahsur kalan kahramanımız hayatta kalmak için çeşitli dövüş teknikleri ve okçuluk öğrenir. Tekrar şehrine döndüğünde ise hayatı hakkında bilmediği gerçeklerle karşılaşır. Bir yandan normal hayatına devam ederken, diğer yandan suçla mücale edecektir.


Sinema,Spor,Eğlence


90 lı yıllardan da hatırlayacağımız fenomen dizi. Dizi insanların hayatlarını kurtarmak için olağanüstü yeteneklerini kullanarak alışılmamış yöntemlerle problemlerin üstesinden gelen ve ABD gizli servisi için çalışan Angus "MAC" MacGyver'ın maceraları konu edilmektedir. Silah kullanmayı sevmeyen MacGyver, fizik ve kimya bilgileriyle bulunduğu zor durumlardan kurtulabilmektedir.



Sinema,Spor,Eğlence


2003 yılından bu yana Deniz Kuvvetleri Kriminal Soruşturma Servis'inin kurgulanmış bir özel ajan grubu konu alan Amerikan polisiye drama dizisidir.

Sinema,Spor,Eğlence

Doctor Who (Türkçe anlamıyla Doktor Kim) BBC yapımı İngiliz bilim kurgu televizyon dizisi. Dizi; Doktor olarak bilinen,zamanda yolculuk yapan insansı Dünya dışı yaratık olan Zaman Lordu'nun maceralarını anlatmaktadır. Doktor, dışarıdan 1950'lerden kalma bir polis kulübesi gibi görünen TARDIS adındaki bilince sahip ve zamanda yolculuk edebilen bir uzay gemisi ile evreni araştırır. Doktor, yol arkadaşları ile beraber uzay ve zamanı keşfeder, sorunları çözer, yaratıklarla yüzleşir ve tarihe yapılan müdahalelere engel olur. Doctor Who hayranlarına "Whovian" denir ve tarihte bir sözlükte yer edinmiş ilk hayran grubudur.



Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.